OVER

Ben je op zoek naar een oppas? Wij helpen je graag!

Aan de hand van jullie wensen en voorkeuren selecteren wij gescreende en ervaren oppassen die echt bij jullie passen.  

We vinden het belangrijk om onze service zo persoonlijk mogelijk te houden. We maken daarom geen gebruik van online boekingssystemen voor de oppassen. Onze persoonlijke benadering levert namelijk de leukste matches op!

Vaste Oppas

Ben je op zoek naar een oppas op vaste dagen? Een oppas die bijvoorbeeld 's middags de kinderen uit school haalt? Dan koppelen we het liefst een vaste oppas aan jullie. Zij zegt hier dan voor een bepaalde periode op toe zodat we jullie hierin zoveel mogelijk stabiliteit kunnen bieden. 

Vind je het fijn als de oppas voor jullie heeft gekookt als je thuis komt van je werk? Geen probleem. Een aantal van onze Queens zijn ook nog echte keukenprinsessen!

Flexibele Oppas

Zoek je naar een oppas op wisselende dagen en tijden? Wanneer je bijvoorbeeld af en toe een avondje weg wil zonder de kinderen? Dan is het vaak handiger om 2 of 3 oppassen aan jullie te koppelen. Zo is er altijd wel iemand die kan wanneer dat nodig is. Uiteraard mag je altijd je voorkeur doorgeven!

Zit je een keer met last-minute oppasstress? Een plotselinge vergadering op je werk of een spontane eet-afspraak met vriendinnen? Bel ons even, we doen altijd ons uiterste best om iets voor je te regelen!

 

Reviews

Om de kwaliteit van onze oppassen te kunnen waarborgen, vragen we ouders af en toe een korte survey in te vullen over hun oppas. Zo houden we zicht op hoe onze oppassen het doen en zien we of jullie tevreden zijn over jullie OppasQUEEN! Wil je tussendoor iets kwijt over jouw oppas? Dan mag je natuurlijk mailen.