ONZE

OppasQUEENS

Wie zijn we? Ontmoet de OppasQUEENS!

In Amsterdam / Diemen

Iris

22 jaar

"Ik ben een hele vrolijke en sportieve oppas die het leuk vindt om lekker buiten te spelen met de kids. Ik studeer momenteel Bedrijfseconomie en zal daardoor vooral in het weekend kunnen oppassen. En ohja, ik ben dol op auto's en maak heerlijke lasagne!"

Ysabel

19 jaar

"Ik studeer European Food Business en pas daarnaast graag op. Verder match ik vooral goed met kinderen vanaf een jaar of 3. Ik doe graag spelletjes met ze en vind het geen probleem om te koken!"

Hanae

20 jaar

"Ik ben momenteel lerares in opleiding en geef daarnaast ook regelmatig bijles aan kinderen. Ik ben een hele zorgzame en spontane oppas die houdt van lekker koken en bakken. Kinderen zullen zich met mij nooit vervelen!"

Milou

21 jaar

"Ik ben net klaar met mijn opleiding tot Onderwijsassistent en ik heb naast mijn jarenlange ervaring als oppas ook stage gelopen in het basisonderwijs. Verder kan ik goed schminken en draai ik mijn hand niet om voor een middagje Elsa spelen!"

Sarafina

19 jaar

"Ik heb al een aantal jaar ervaring als oppas en ik doe dit altijd met veel plezier! Verder ben ik heel spontaan, waardoor ik vaak snel een goede klik heb met de kinderen. Ik ben voornamelijk beschikbaar in het weekend, zowel overdag als 's avonds."

Bouchra

18 jaar

''Ik vind het enorm leuk om met kinderen bezig te zijn en dit doe ik dan ook graag naast mijn opleiding Helpende Zorg & Welzijn. Ik bedenk altijd leuke activiteiten en vind het vooral belangrijk dat de kinderen het naar hun zin hebben met mij!''

Raya

22 jaar

"Ik heb enkele jaren oppas-ervaring, bij gezinnen van groot tot klein, van baby's tot tieners. Als net afgestudeerd interdisciplinair kunstenaar moet je voor gezellige knutseldagen en voorstellingen bij mij zijn!"

Freya

18 jaar

"Ik ben een hele geduldige oppas en vind het belangrijk om me aan te passen aan wat kinderen leuk vinden om te doen. Naast mijn bijbaantje bij Albert Heijn pas ik al jaren  op. Ik heb dan ook ervaring met alle leeftijden! "

Hanane

21 jaar

''Ik volg momenteel de opleiding tot Pedagogisch medewerker. Ik heb gewerkt op een kinderdagverblijf en loop nu stage in het basisonderwijs. Ik vind het leuk om er lekker op uit te gaan met de kinderen of om thuis gezellig te knutselen.''

In Almere

Oppas Celine

19 jaar

"Ik heb gedurende mijn opleiding en stages veel ervaring opgedaan met jonge kinderen, waaronder ook baby's. Knutselen en koken vind ik superleuk om te doen en ik ben ook in het bezit van een rijbewijs."

Oppas Nina

18 jaar

"Ik ben erg sportief en vind het superleuk om met kinderen te dansen of om spelletjes te spelen. Naast het oppassen volg ik de opleiding Verpleegkunde en heb ik onder andere gewerkt met gehandicapten in een zorginstelling."

Oppas Zoë

19 jaar

"Naast mijn opleiding event, communicatie en marketing pas ik graag op. Ik heb vooral ervaring met kinderen vanaf 5 jaar, ben erg flexibel en ook beschikbaar om 's middags op te passen. Verder knutsel ik graag!"

Oppas Megan

18 jaar

"Ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de middelbare school en wil daarna graag Sociaal Pedagogische Hulpverlening gaan studeren. Ik vind het leuk om dingen te ondernemen met kinderen en daarnaast ben ik ook heel creatief!"

Oppas Sharon

19 jaar

"Voordat ik aan mijn opleiding Verpleegkunde begon, heb ik een half jaar in Amerika gewoond. Ik vind het vooral belangrijk dat kinderen kunnen doen wat ze zelf leuk vinden en zal me hier als oppas dan ook altijd op aanpassen!"

Oppas Hajar

19 jaar

''Ik heb ervaring met oppassen op kinderen van alle leeftijden. Met kinderen doe ik graag veel verschillende dingen, zoals spelletjes of buiten spelen. Verder spreek ik vloeiend Engels en Arabisch en hulp bij huiswerk is geen probleem!''

Foto's door: Nienke Bosker 

http://instagram.com/photography.nienke